+31 20 714 78 31 info@built4u.nl

Maximale besparing tegen minimale kosten

01

Minimale renovatiekosten

Dankzij de LEAN-aanpak en het (grotendeels) geïndustrialiseerde proces, zijn de kosten van de renovatie minimaal. De woning kan voor een beperkt bedrag worden gerenoveerd volgens de principes van passief bouwen. Dankzij de winst uit energiebesparing is er geen zogenaamde ‘onrendabele top’. Bovendien adviseert Built4U woningcorporaties met het opstellen van een positieve business case. 

02

Business case

Built4U ondersteunt corporaties bij het maken van een positieve business case en daarmee een verantwoorde investeringsbeslissing. Door o.a. de energie prestatie vergoeding is het mogelijk om de energiebesparing (gedeeltelijk) ten goede te laten komen voor de financiering van de renovatie. Daarmee zijn zowel de corporatie als de bewoners voordeliger uit dan in de huidige situatie. 

Uitgangspunt bij de business case is gelijkblijvende of lagere woonlasten voor de bewoner. Naast de financierbaarheid van de renovatie beschikt de woningcorporatie over een toekomstbestendige woningvoorraad die voldoet aan de energietransitie eisen met een hogere waardeperceptie. 

Betrokken projecten

Energetisch verbruik: maximaal (kWh/m2)

Jaren ervaring

To do aantal woningen (miljoen)