+31 20 714 78 31 info@built4u.nl

Minimale overlast

Maximaal comfort

Minimale overlast, maximaal wooncomfort

Minimale overlast, met maximaal wooncomfort als resultaat. Dat is het uitgangspunt van het renovatieproces. Built4U heeft een horizontale organisatiestructuur en is gestoeld op de LEAN-principes. Dat resulteert in efficiënte inzet van kennis, materialen en manuren. Efficiënt is bovendien onze geprefabriceerde schil die afhankelijk van het gekozen product om de woning wordt geplaatst.

Planontwikkeling

Omdat Built4U een beproefd product is, hoeft het format alleen nog te worden toegespitst op lokale wensen en eisen. Dat elimineert papierwerk en maakt extra expertise overbodig. Built4U schetst samen met de architect het straatbeeld, levert een schetsontwerp  maakt energieverbruik inzichtelijk en levert een kostenraming.

Uitvoering

Doordat de schil prefab is geproduceerd en aan de buitenkant van de woning wordt geplaatst, gaat de renovatie snel en met minimale overlast.  Gedurende het proces monitoren onze mensen het effect van de maatregelen. Essentieel daarbij is de ‘blower door test’, waarmee de luchtdichtheid wordt gegarandeerd.

Werkvoorbereiding

De bewoners hebben een belangrijk aandeel in de werkvoorbereiding. Zij beslissen samen met de woningcorporatie mee over het uiterlijk van de woningen. Daaruit komt een driedimensionaal detailontwerp (BIM) voort, op basis waarvan Built4U vergunningen en ontheffingen aanvraagt.

Nazorg en exploitatie

Built4U geeft naast productgarantie ook garantie op de productprestatie. Deze wordt gemonitord door slimme meters. Ook met het bemiddelen in energie en met onderhoud zijn wij de corporaties graag van dienst. 

‘GEZAMENLIJK GELOOF IN EFFICIËNTER BOUWEN’